Veljko Raznatovic prvi put se borio sa strancem i odma popio teski nokaut /VIDEO/

10091

REDAKCIJA SANDŽAK DANAS

Kada se Veljko Ražnatović pretvori u velikog… Uplašenog dečaka

U ne tako dalekom kutku naše sportske scene, gde se hrabrost meri udarcima, a slava nasleđuje kroz Instagram priče, desio se meč za pamćenje. Veljko Ražnatović, naslednik balkanske estradne imperije i povremeni bokser, suočio se sa svojim najvećim izazovom do sada – jermenskim bokserom Hamletom Harutjunjanom. Meč je obećavao spektakl, ali je isporučio… pa, recimo da je isporučio nešto sasvim drugačije.

U svetu gde su muškost i borbeni duh obično na ceni, Veljko je odlučio da zauzme malo drugačiji pristup. Naime, pretvorio se u uplašenog dečaka koji je, izgleda, zalutao u ring. Njegov pristup borbi bio je revolucionaran – umesto da napada, Veljko je više voleo da igra igru “ko se boji Jermenca još”.

Nakon što je zvono označilo početak meča, Veljko je brzo usvojio taktiku “vidi i beži”. Svaki put kada bi Harutjunjan napravio i najmanji pokret, Veljko bi elegantno izveo plesni korak unazad, ostavljajući publiku i protivnika u čudu. Da li je to boks ili balet, pitali su se mnogi.

Nažalost, kao što to obično biva u pričama o uplašenim dečacima, došao je trenutak kada više nije bilo kuda. Harutjunjan je, koristeći svoju taktiku zvanu “boksujem jer sam došao da boksujem”, uspeo da zada težak nokaut našem junaku. Međutim, Veljko je i u porazu pokazao neverovatan duh, brže-bolje trčeći na Instagram da podeli svoje iskustvo sa svetom.

“Izgubio sam u igri mačke i miša, ali važno je učestvovati, zar ne?” napisao je Veljko, uz selfie sa modricom koja je izgledala kao da ju je dobio u borbi sa vratima, a ne sa profesionalnim bokserom.

Ovaj meč će, bez sumnje, ostati upamćen kao ključni trenutak u istoriji boksa, trenutak kada je Veljko Ražnatović redefinisao pojam “bokserska strategija” i pokazao da, ponekad, biti uplašeni dečak može biti jednako zabavno kao i biti prvak. Naravno, pod uslovom da posle svega imate gde da pobegnete – u Veljkovom slučaju, na Instagram, gde su svi udarci filtrirani, a porazi se pretvaraju u pouke o životu.

Dakle, šta smo naučili? Da hrabrost dolazi u mnogim oblicima. Ponekad je to udarac desnom rukom, a ponekad je to brzinski post na Instagramu posle teškog nokauta. Veljko Ražnatović, srpski junak, majstor je oba.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *