Verbalni obračun narodnih poslanika SDA i SPP!

722

Verbalni obračun na društvenim mrežama narodnih poslanika SDA i SPP se nastavlja! Enis Imamović se ponovo oglasio na svom Facebooku, nakon što mu je kolega u republičkom parlamentu Jahja Fehratović replicirao povodom teksta o Muameru Zukorliću.

“Uvijek me zabavljaju “domaći zadaci” koje ovi Zukorlićevi fanatici pišu o meni svaki put kad ih spomenem.

Ako niste znali šta je definicija “svetogrđa” – to vam je kad kritikujete političara Zukorlića zbog svih posljedica njegovog šurovanja i podrške Vučićevom fašističkom režimu.

Šalu na stranu, meni je ta politička nuspojava postala performans u kategoriji Letećeg cirkusa Monti Pajtona, a njihovo nevaspitanje, prizemne uvrede i neratikulisana buka me neće spriječiti da ih raskrinkavam na svakom koraku.

Naprotiv, u svakom njihovoj rekaciji uspijem da otkrijem po nekoliko njihovih osobina koje ne samo da nisu islamske, nego nisu ni insanske”, napisao je Imamović

Dan prije ovog posta Jahja Ferhatović je odgovorio na status Enisa Imamovića koji glasi ovako:

Narodni poslanik Stranke pravde i pomirenja (SPP) u Skupštini Srbije, Jahja Fehratović, replicirao je danas kolegi Enisu Imamoviću povodom njegovog jučerašnjeg kritičkog teksta o Muameru Zukorliću.

“Imamoviću, otkad tebe zanima Islamska zajednica Bošnjaka, kad istu ne priznaješ, kad je tvoj izbor paravjerska tvorevina i pljuvanje po islamskim svetinjama, poput vakufa. Nije zaboravljen tvoj odnos prema Fakultetu za islamske studije, i sve ono što si tom prilikom izrekao, niti delirijumski performans svetogrđa u prethodnoj kampanji za BNV.

Veličina koja je jučer demonstrirana od strane obojice kandidata jeste snaga, iskrenost i bratski odnos koji ti i tebi slični nikada nećete dostići niti pojmiti.