/VIDEO/ Aleksandar Vučić pokazao kako pravi palačinke, reakcije različite

559

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je na društvenim mrežama podijelio video u kojem demonstrira svoje kulinarske vještine praveći palačinke. Ovaj potez predsjednika uslijedio je kao dio priprema za predstojeći sajam vina, gdje je Vučić domaćin. U opisu videozapisa, Vučić je istakao kako se priprema za doček brojnih gostiju iz inozemstva, iako je priznao da ova aktivnost možda neće doprinijeti njegovoj fizičkoj kondiciji.

Iako je Vučić bio samokritičan prema svojoj prvoj prepečenoj palačinki, koju je ostavio za sebe, uspio je pokazati svoju sposobnost okretanja palačinki. U videozapisu je spomenuo svoje preferencije kada je riječ o nadjevima, izražavajući ljubav prema pekmezu i spominjući čokoladu te šljive i šipak kao idealne dodatke. Istaknuo je i da su njegova djeca, Danilo i Milica, uvijek voljela deblje palačinke koje im je pripremao.

Reakcije na društvenim mrežama na ovaj Vučićev kulinarski poduhvat bile su raznolike. Dok su neki komentari bili šaljivi ili kritični, drugi su priznali iznenađenje ili su komentirali Vučićevu spremnost da pokaže svoje kulinarske sposobnosti. Komentari poput “Vučić pravi palačinke i normalno, snima se”, “Vučić u epizodi Tito peče palačinke” i “Zato ja ne mogu naći posao, Vučko mi ga je uzeo” odražavaju širok spektar mišljenja koja se mogu pronaći među korisnicima društvenih mreža.

Vučić pokazuje kako politički lideri ponekad koriste društvene mreže za pokazivanje svoje osobnije, opuštenije strane, čime pokušavaju uspostaviti bliži odnos s javnošću. Vučićev izbor da podijeli svoje kulinarske avanture odražava trend u kojem političari koriste svakodnevne, relatabilne aktivnosti kako bi pokazali svoju ljudsku stranu, unatoč često ozbiljnoj prirodi njihovih profesionalnih uloga.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.