/VIDEO/ Brutalni obračun Tutinaca u Novom Pazaru: Pretučen muškarac pred ženom i djetetom!

11096

Novi Pazar. – U utorak u gradskom naselju Drum, građani su ostali u šoku nakon brutalnog napada koji se dogodio kriticne večeri, a koji je bio prethodno najavljen obračunom između porodice Ukića iz sela Gurdijelje i maloletnog H.T. sa svojim ocem Hasanović Samer i drugom N.S. iz sela Delimeđe.

Sve je počelo dva dana prije kada su braca Ukići pretukli maloletnog H.T. u selu Delimedje, nanoseći mu vidne povrede po licu. Međutim, sukob se nije zaustavio na tome, već se preselio u novopazarskom naselju Drum, gdje je kulminirao u zastrašujućem scenariju nasilja.

Prema dostupnim informacijama i snimku sa nadzorne kamere, obračun je počeo kada su vozilo u kojem su bili H.T., N.S. i otac H.S. presjekli put porodici Ukić, prisiljavajući ih da se zaustave. Trojica muškaraca iz prvog vozila, držeći palice u rukama, nasilno su izletjeli iz automobila i uputili se ka vozilu porodice Ukić.

Napad je postao brutalan kada su napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno udarati Ukića koji je uspio izaći iz vozila. Užas se dodatno povećao kada su žena i malo dijete iz porodice Ukić izašli sa zadnjeg sjedišta. Čak ni suvozač, koji je inače rođeni brat povrijeđenog, nije izbjegao snažan udarac nakon što je napustio vozilo.

Nakon brutalnog napada, situacija se smirila, a napadači su se vratili u svoj automobil i napustili mjesto događaja. Policija PU Novi Pazar je brzo reagovala, pronašla lica učesnika i privela ih u prostorije PU Novi Pazar, gdje su im izrečene mjere zbog nasilničkog ponašanja. Otac maloletnog H.T. se nalazi u pritvoru, dok su društvene mreže i građani Novog Pazara izrazile zgroženost zbog incidenta i prebijanja Ukića pred porodicom.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.