/VIDEO/ Ćerka Elme Sinanović zavela bogataša iz Katara: “Nismo znali da je bogat, dok nismo ušli u vilu”

5544

Život s moćnim šeikom često zvuči kao bajka, a upravo takav život vodi Hulija Sinanović, kćerka čuvene pjevačice Elme Sinanović. Mediji su nedavno brujali o njenom vjenčanju s bogatim muškarcem iz Katara, ali istina je još fascinantnija – njen izabranik nije šeik, ali je itekako bogat.

Povodom otkrića da Hulijin izabranik ipak nije šeik, Elma se našalila na Kurir  televiziji i izjavila:

“Nismo znali da je bogat, dok nismo ušli u vilu.”

Ovo otkriće samo dodaje misteriju cijeloj priči koja intrigira javnost.

Prema riječima bliskog prijatelja Elme Sinanović koji je želio ostati anoniman, pjevačica je oduševljena svojim budućim zetom. Hulija, koja trenutno živi između Katara i Srbije.

“Elma je oduševljena budućim zetom. Svi su očarani Hulijinom ljepotom i odnose se prema njoj kao prema pravoj princezi,” otkrio je izvor.

Iako Hulija ima talent za muziku, izgleda da joj javni život nije previše interesantan. Nakon što je snimila duet s majkom, odlučila je da krene drugim putem.

“Ona je pravi zvrk, obožava mijenjati imidž i veoma je nezavisna,” dodaje izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HULIJA SINANOVIĆ (@hulijasinanovic)

Elma Sinanović, koja je poznata po hitovima poput “Gradske priče” i “Korak do dna”, nedavno je otkrila da planira posjetu Kataru kako bi bila uz svoju kćerku u ovim važnim trenucima. “Podržavam njene izbore, a njen budući muž ima moju punu podršku,” izjavila je pjevačica na televiziji Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HULIJA SINANOVIĆ (@hulijasinanovic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *