policija

/VIDEO/ Dramatičnih 24 sata u Novom Pazaru: Smrt zbog droge, sudar i hapšenje dilera

2929

Novi Pazar, 20. novembar 2023. – U protekla 24 sata, Novi Pazar bio je poprište nekoliko dramatičnih događaja, uključujući smrt zbog droge, tešku saobraćajnu nesreću i hapšenje dilera droge.

Jučer ujutro, u stanu u ulici 8. mart, pronađeno je beživotno tijelo 45-godišnje žene. Kako je reporter Kurir TV Emir Ličina izvijestio, žena je dugogodišnji korisnik opojnih droga. Njen emotivni partner, koji je pronašao tijelo, prijavio je slučaj policiji. Tijelo je poslano na obdukciju, a rezultati će biti poznati nakon izvještaja analiza.

Kasnije iste večeri, u blizini osnovne škole u Novom Pazaru, dogodila se teška saobraćajna nesreća. Dva vozila su se sudarila dok je jedno od njih pokušavalo skrenuti u drugu ulicu. Tri osobe su zadobile teške tjelesne povrede, ali, kako je Ličina izvijestio, nema životno ugroženih. Hitna služba je brzo reagovala, a doktori prate stanje povrijeđenih.

Pored ovih događaja, novopazarska policija je uhapsila muškarca zbog sumnje da je počinio krivično djelo – nedozvoljena proizvodnja i prodaja opojnih droga. U njegovoj garaži pronađeno je 160 grama sumnjive materije, a u napuštenoj zgradi, blizu garaže, pronađena je kesica sa više manjih pakovanja marihuane. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i bit će predat nadležnom tužiocu.

Ovi događaji su uzburkali javnost u Novom Pazaru, a policija nastavlja sa istragom i obezbjeđenjem sigurnosti građana.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *