VIDEO: NEPONOVLJIVI ZLATAN! POGLEDAJTE MONOLOG O KOJEM BRUJI CIJELA ITALIJA

885

Kako je došlo do suradnje jednog od najpoznatijih svjetskih glazbenih festivala u Sanremu i Zlatana Ibrahimovića? Nije se moralo istraživati da bi se dobio odgovor na to pitanje, sve je objasnio upravo sam Zlatan. U kratkotrajnom, ali iznimno upečatljivom monologu na kraju programa, veliki Ibra sve je objasnio.

– To je izazov, adrenalin. Pogreška nije nešto što je obratno od uspjeha. To je dio uspjeha. Ne raditi ništa, to je najveća pogreška – rekao je u početku svog obraćanja na kraju subotnjeg dijela programa.

Mnogi su mu navijači Milana zamjerili što usred sezone i borbe za naslov prvaka Italije gostuje na Sanremu. Ima i onih koji se čude zašto je uopće pristao biti suvoditeljem festivala.

Svatko je poznavao Zlatana prije festivala, pa zašto je onda Zlatan došao ovdje? Zato što voli izazove i adrenalin. Ako se ne izazoveš, ne možeš ni pobijediti – nastavio je, govoreći pritom u trećem licu.

Iako je njegova uloga na Sanremu bila – biti svoj, arogantan i brutalno iskren, za kraj je ostavio poruku o kojoj priča cijela Italija.

– Odigrao sam 945 utakmica u karijeri. Mnoge od njih sam pobijedio, ali ne sve. Dobio sam i 11 titula, ali neke sam i izgubio. Osvojio sam mnogo trofeja, ali ne sve. Ja sam Zlatan i onda kad ne pobjeđujem. Ja sam Zlatan i kad dobivam i kad gubim. Zabio sam puno golova, ali neke sam i promašio. Jako malo njih – rekao je i dodao:

– Ako Zlatan može napraviti pogrešku, možete i vi. Najvažnija stvar je napraviti razliku svakog dana. Trud, odanost i koncentracija. Ja sam na ovom festivalu kako bih vam rekao da i vi, na vaš mali način, možete biti Zlatan. Hvala Italijo, moj drugi dome – zaključio je
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.