/VIDEO/ Nezapamćen nokaut viđen je u ilegalnoj borbi na ulici

5335

Ova borba bila je dio programa Hoodfighting promocije. Ona se bavi ilegalnim organizovanjem borbi u Evropi i stekla je veliku popularnost.
Ilegalne borbe postaju ozbiljan problem

Publika koja prati borilački sport želi gledati što više krvi, a to navodi organizatore da publici daju ono što žele.

Nekad ni to nije dovoljno. Zavisnici od adrenalina idu korak dalje, pa i sami ulaze u borbe koje se organizuju ilegalno.

Tako je u Nizozemskoj osnovana organizacija ‘Hoodfights’, koja organizuje ilegalne borbe na ulicama. Interes za ove borbe je ogromna. Iz događaja u događaj sve je više publike, a glavni organizator tvrdi da je mnogo bolje da se učesnici ovako ‘isprazne’ nego da divljaju negdje drugo.

“Niko nije ugrožen sa ovim borbama. Bolje ovdje da ukrstimo pesnice nego da iskazujemo nasilje na ulicama. Uvijek se pobrinemo da stvari ne krenu u krivom smjeru”, rekao je jedan od organizatora.

Nizozemska policija pokušava otkriti organizatore, ali za sada nemaju previše uspjeha u tome jer svi veoma dobro čuvaju tajne o organizaciji ovih mečeva.

Nezapamćen nokaut viđen je u ilegalnoj borbi na ulici.

Borac King Kong brutalno je nokautirao izvjesnog Tonija i to na način koji se ne viđa često ni u profesionalnim nastupima.

King Kong je pogodio Tonija, a zatim ga je dovršio dok je ovaj ležao, a nesretnog momka su okupljeni jedva uspjeli osvijestiti nakon ovih razornih udaraca.

Izvor Sportsport.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *