(VIDEO) Novopazarskom ljekaru beogradski navijači slomili vilicu na utakmici Novi Pazar – FON

1473

Klub malog fudbala FON pobedio je ekipu Novog Pazara sa 5:3 i osvojio titula prvaka Srbije, a po završetku meča došlo je do verbalnog sukoba igrača dva tima, posle kojeg je lice koje je s tribina ušlo na teren udarilo lekara gostiju Denisa Bošnjaka i teže ga povredilo.

Pazar je u beogradskom Sportskom centru Šumice poveo golom Veroljuba Vukadinovića u šestom minutu, a dva minuta kasnije izjednačio je Uroš Krasnić.

Domaćin je nakon autogola Milana Mutavdžića u 10. minutu došao do prednosti, koju je uvećao Vladimir Lazić iz kaznenog udarca sa šest metara u 20. minutu.

Novopazarci su u 21. minutu najpre smanjili drugim pogotkom Vukadinovića, a potom i izjednačili preko Andreje Stojčevskog, da bi Marko Radovanović u 25. minutu pogodio za vođstvo FON-a od 4:3.

 

Konačan rezultat svojim drugim golom postavio je Krasnić u 40. minutu.

 

Po završetku meča došlo je najpre do verbalnog sukoba nekih igrača dva tima, posle čega je lice koje je s tribina ušlo u teren pesnicom u lice udarilo lekara gostujuće ekipe Denisa Bošnjaka.

Kako nezvanično saznajemo, Bošnjaku je na Vojno-medicinskoj akademiji konstatovan prelom vilice i u nedelju bi trebalo da bude operisan.

FON je finalnu seriju plej-ofa za prvaka države dobio ukupnim rezultatom 3:2.

M. Minić