/VIDEO/ Pogledajte koncert Džejle Ramović u Tutinu – Velikim vatrometom završen koncert

3493

Tutin je nocas bio epicentar muzičkih zbivanja zahvaljujući spektakularnom koncertu Džejle Ramović. Trg u centru grada bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a atmosfera se dodatno zagrijala uz veličanstveni vatromet koji je označio kraj večeri.

Džejla Ramović, poznata pobjednica muzičkog takmičenja, nije krila svoje oduševljenje.

“Ovaj dio zemlje mi je uvijek pružao ogromnu podršku. Od Tutina do Pazara, Sjenice i ostalih gradova, osjećam da mi daju snagu. Danas je bio savršen dan za muziku i druženje, a večerašnji koncert je bio naš zajednički trenutak radosti,” izjavila je za RTV Novi Pazar.

Organizatori događaja, Forum mladih Sandžačke demokratske partije (SDP), izrazili su veliko zadovoljstvo odzivom i uspjehom koncerta.

“Trg je bio prepun, a energija koju je Džejla unijela je bila fantastična. Ponovno je potvrdila zašto je miljenica publike širom regiona,” rekli su iz SDP-a.

Lejla Redžematović, nositeljka liste SDP-a “PROBUDITE SE, LJUDI”, naglasila je važnost ovakvih događaja za lokalnu zajednicu.

“Tutin zaslužuje da bude centar velikih manifestacija koje privlače ljude iz cijele regije. Večerašnji koncert je primjer kako možemo unaprijediti život u našem gradu,” izjavila je za RTV Novi Pazar.

Publika je imala priliku uživati ne samo u hitovima Džejle Ramović, već i u druženju koje prethodi samom koncertu, potvrđujući da je Tutin mjesto gdje se muzika i zajedništvo stapaju u jedno. Pogledajte kocert ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *