/VIDEO/Rasim Ljajić o Novom Pazaru: Cilj je ulazak u top 5 najrazvijenih gradova Srbije

/VIDEO/Rasim Ljajić o Novom Pazaru: Cilj je ulazak u top 5 najrazvijenih gradova Srbije

544

Novi Pazar – Rasim Ljajić, osnivač Sandžačke demokratske partije (SDP) i predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije(SDPS), izrazio je svoje ambicije za Novi Pazar, ističući da je cilj da ovaj grad postane jedan od pet najrazvijenih u Srbiji. Govoreći u emisiji “Intervju” na RTV Novi Pazar, Ljajić je naglasio značajne promene koje su se desile u Novom Pazaru u proteklih 15 godina.

Pod njegovim vođstvom, Novi Pazar je prošao kroz seriju kapitalnih projekata, transformišući ga u grad evropskog kalibra. Ljajić je istakao da je ova transformacija vidljiva ne samo mještanima, već je posebno upečatljiva gostima grada.

„Svjedoci smo velikih promjena koje su se desile u našem gradu. Radili smo na kapitalnim projektima koji su Novi Pazar učinili prepoznatljivim ne samo u našoj zemlji, već i u regionu. To je proces koji svi vidimo, a posebno je izraženo kada dođu gosti koji su ranije posjetili naš grad“, rekao je Ljajić.

Ljajić je dalje naglasio da je plan stranke da se nastavi sa projektima u svim oblastima, posebno naglašavajući period nakon izbora 17. decembra.

„Naš glavni cilj je da Novi Pazar postane jedan od pet najrazvijenijih gradova u Srbiji. Radili smo naporno i nastavićemo sa istim tempom i nakon izbora, kako bi naš grad dostigao nivo koji zaslužuje“, dodao je on.

Ovaj ambiciozni plan nije samo politička izjava, već je dio dugoročne vizije razvoja Novog Pazara. Ljajićeva posvećenost ovom cilju je jasna, a njegove riječi sugerišu da je ovo tek početak puta ka daljem napretku i prosperitetu Novog Pazara. Pogledajte gostovanje Rasima Ljajića na linku ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *