(VIDEO) Sandžak: Uz četničke pjesme i ikonografiju policijski službenici proslavljaju poraz DPS-a

1062

Uz pjesmu “Od glave Zete do grada Spuža” i fotografije Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Slobodana Miloševića i drugih ratnih zločinaca, u Bijelom Polju je proslavljeno “oslobođenje” Crne Gore.

U prilogu je i tekst pomenute pjesme.

“Od glave Zete do grada Spuža
Krvavi lanac vojske se pruža
Pritisli Srbi turske livade
Turcima u Spuž zadaju jade
A serdar Vule s visoke kule
Džeferdar pali, kukaju bule!
Leleču turci, kukaju bule
Oj lele lele, one ga Vule
A serdar Janko sa sabljom maše
Udrite braćo, SRPSTVO JE NAŠE!”

Zavaljujemo se na uzivo emitovanom videu bivšem službeniku policije u Rožajama a zatim i u Bijelom Polju Veselinu Gadafiju Šćekiću kojem je policija bila “tijesna” za velikosrpske stavove.

Možda ga, ko zna, novi vjetrovi ponovo dovedu da iz te službe, sada mu ideološki podobne, demokratizuje društvo i štiti “pravdu” ponovo u Rožajama, Plavu, Gusinju ili Ulcinju.

Ovakvu političku ideologiju i negatore genocida podržava i Stranka pravde i pomirenja, čiji članovi i simpatizeti putem društvenih mreža čestitaju opoziciji pobjedu i “oslobođenje Crne Gore”.
7 thoughts on “(VIDEO) Sandžak: Uz četničke pjesme i ikonografiju policijski službenici proslavljaju poraz DPS-a

 1. VULE

  Da se Erdogan buni zbog pesme pa ajde, što je vama žao turaka? Glavni problem je što vi niste nikad preboleli pad Otomanskog carstva.
  Kad to jednom prebolite nesteće mržnje i suživot će biti moguć. Srbe nazivate turcima, a suze ronite za njima? Četnici u to vreme nisu ni postojali, to su balijske fikcije. Što se tiče pranja dupeta to je bitno, ali moraju i usta da se operu nekad, najveća sranja pojedincima upravo iz njih izlaze!

  Reply
 2. Nepoznato

  Meni se čudi zašto srbi iz druge države se raduju nečijem porazu ili pobjedi ,trebaju voditi brigu kako da poboljsaju loše stanje u svojoj drzavi a ne u tuđoj ,ili nisu normalni ili su tako divljački odgojeni.Svi drugi narodi ćute i pobjeđuju polako ,a oni samo urlaju i nižu poraz za porazom baš su stoka.

  Reply
 3. Djole

  Imam dva pitanja. Kakve veze vi imate sa Turcima i zašto vam je toliko stalo da stavljate žar među narodom koji je ionako prepun briga? Ovo jednostavno nikoga ne treba da vređa. Nije “četnička” pesma već srpska rodoljubiva. U vreme serdara Janka Vukotića i njegove borbe za oslobođenje od Turaka četnici nisu postojali. Međutim, sa nepismenim idiotima je bezvredno raspravljati se.

  Reply
 4. CRNO NA BIJELO

  E stoka i ovi ato pjevaju i ovi sto olajavaju SPP… SPP jedini pravi predstavnij Bosnjaka a vi puknite sto ce Crno na Biijelo da vam posisa kriminalce i narkodilere.

  Crno vam je palo na bijelo i necete imat vise bijeloo!!!

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.