(VIDEO) Tutinska prirodna čuda / Godovska pećina – uđete u SRBIJU, a izađete u CRNU GORU

1876

Balkan Trip predstavlja potpuno nov osvrt na sve što bi moglo da interesuje jednog turistu u potrazi za idealnim mjestom za odmor ili avanturu u regionu. Balkan Trip je najveći izvor informacija iz svijeta regionalnog turizma Balkana, pokrivajući vijesti i objave od tek otkrivenih etno odmarališta i porodičnih domaćinstava, pa do luksuznih spa centara i elitnih hotela sa renomeom. Ovo je kanal namijenjen svjetskim putnicima, planinarima, avanturistima, gurmanima i svim ljubiteljima prirode i ugostiteljstva. Ovo je prvi pravi turistički kanal zbog koga ćete zavoljeti vazduh, ljude i prizore Balkana i poželjeti da spakujete kofere za putovanje!

Grupa mladih zaljubljenika u prirodu iz Tutina u saradnji sa turističkom organizacijom Tutin,čini sve nebi li u najlepšem svetlu repezentovala naš grad i prirodne ljepote ovog mesta.

Pešterska visoravan,jezero gazivode,godovska pećina manastir Crna Reka bi trebalo da bude magnet za turiste zaljubljenike u netaknutu prirodu.

Balkan Trip predstavlja potpuno nov osvrt na sve što bi moglo da interesuje jednog turistu u potrazi za idealnim mjestom za odmor ili avanturu u regionu.

Balkan Trip je najveći izvor informacija iz svijeta regionalnog turizma Balkana, pokrivajući vijesti i objave od tek otkrivenih etno odmarališta i porodičnih domaćinstava, pa do luksuznih spa centara i elitnih hotela sa renomeom. Ovo je kanal namijenjen svjetskim putnicima, planinarima, avanturistima, gurmanima i svim ljubiteljima prirode i ugostiteljstva. Ovo je prvi pravi turistički kanal zbog koga ćete zavoljeti vazduh, ljude i prizore Balkana i poželjeti da spakujete kofere za putovanje!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *