(VIDEO)UKRADEN AUTO U CENTRU NOVOG PAZARA: Policija istražuje krađu na Josaničkoj obali

(VIDEO)UKRADEN AUTO U CENTRU NOVOG PAZARA: Policija istražuje krađu na Josaničkoj obali

7714

U kasnim večernjim satima došlo je do krađe automobila u centru Novog Pazara, na Josaničkoj obali. U pitanju je crni Mercedes C klase, a incident je zabeležen na snimku nadzorne kamere. Na snimku se vidi kako automobil marke Audi prilazi Mercedesu, a zatim oba vozila brzo nestaju iz vidokruga kamere, odlazeći u nepoznatom pravcu.

Ova krađa ukazuje na mogućnost da su počinioci unaprijed imali informacije o ovom modelu automobila. Specifičnosti krađe i visoka vrednost otuđenog vozila sugeriraju da bi počinioci mogli biti dobro upućeni u karakteristike i vrednost Mercedes C klase.

Slučaj je prijavljen novopazarskoj policiji rano jutros u 05:00. Inspektori zaduženi za slučaj izrazili su svoju odlučnost da brzo reaguju i rasvijetle ovaj zločin, te intenzivno rade na identifikaciji i lociranju počinilaca.

Josanička obala je opremljena brojnim sistemima video nadzora, što povećava šanse da će policija uspijeti efikasno identifikovati počinioce. Građani su pozvani da sarađuju s policijom i pruže sve informacije koje bi mogle pomoći u riješavanju ovog slučaja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *