Search

Više detalja o stravičnoj nesreći koju je izazvao Tutinac!

Esad Fejzović (41) iz Tutina uhapšen je zbog sumnje da je preticao auto i zakucao se u „kiju“, kojom je upravljao Nikola Đorđević (28). Đorđević od povreda preminuo na mjestu.

Esad Fejzović (41) iz Tutina osumnjičen je da je oko 7.30 na Ibarskoj magistrali kod Preljine izazvao direktan sudar bježeći od policije i usmrtio vozača Nikolu Đorđevića (28) iz sela Bresnica, dok je još dvoje ljudi povrijeđeno, među kojima je Nikolin rođak Miljko Đorđević (26)!

Esad Fejzović, foto: Fejsbuk

Fejzović je automobilom „fijat hroma“, kako se sumnja, švercovao cigarete, zbog čega nije stao na znak „stop“, koji mu je pokazao policajac na obilaznici oko Čačka.

Nije stao na „stop“

– U Kulinovačkom polju policija je pokušala da zaustavi „fijat hromu“ beogradskih tablica radi kontrole. Vozač se oglušio o naređenje i dodao je gas. Za njim je krenula i patrola. Pod rotacijama su ga pratili skoro osam kilometara, do kružnog toka u Preljini, ali je on na toj dionici, vrtoglavom brzinom od skoro 150 na sat, krenuo u preticanje i direktno se zakucao u automobil „kija“, koji se propisno kretao svojom trakom iz pravca Kragujevca – kaže izvor i dodaje da je od siline udarca „kija“ odletila u kanal kraj puta, kao i da je vozač Nikola Đorđević poginuo na mjestu, dok je njegov rođak, koji je bio na mjestu suvozača, u teškom stanju.

– U udesu je učestvovalo i taksi vozilo „reno megan“ koje se kretalo iza „kije“ i ono je takođe odletilo u kanal. Vozač taksija je povrikeđen – dodao je sagovornik.

Fejzović je uspio da izađe iz smrskanog auta.

– Vidio je kakvu je katastrofu napravio, ali nije htio da se preda, već je nastavio bijeg. Počeo je mahnito da trči, a policajci su pošli za njim. Trčao je nekoliko stotina metara ka tržnom centru „Atrijum“, gdje su ga uočili radnici obezbjeđenja jedne firme i zadržali ga do dolaska policije – prepričava očevidac filmsku potjeru.

Naš izvor kaže da je policija u autu osumnjičenog pronašla gomilu boksova cigareta.

– Gepek i pregrade kola bili su puni cigareta, za koje se vjeruje da su bile namijenjene preprodaji, a za koje na nije nađena prateća dokumentacija – kaže izvor.

Izvor: Sandžak Danas/Kurir

Foto: Rina
4 thoughts on “Više detalja o stravičnoj nesreći koju je izazvao Tutinac!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.