Vođa navijača fudbalskog kluba Borac šamara i davi konobara! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Vođa navijača fudbalskog kluba Borac šamara i davi konobara! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

786

Vođa navijača fudbalskog kluba Borac i član Uprave tog istog kluba Dejan Kostić Dela juče je ponovo uhapšen zbog maltretiranja i šamaranja konobara u kafiću „Armando“ u Banjaluci.

On je uhapšen u nedjelju nakon što se na društvenim mrežama pojavio uznemirujući snimak na kojem se vidi kako vrijeđa i šamara konobara u pomenutom kafiću.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je za Srpskainfo, navodeći inicijale osumnjičenog, da je Delić uhapšen u nedjelju nakon objavljivanja video snimka na društvenim mrežama i da se on sumnjiči za nasilničko ponašanje.

“Uhapšeni je osumnjičen da je nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat i fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka. Sve dalje mjere biće poduzete po instrukcijama dežurnog tužioca “, pojasnila je Markanovićeva, piše Srpskainfo.

Kako nezvanično saznajemo, prvi sukob u kafiću „Armando“ desio se 23. aprila kada se Kostić potukao sa jednim mladićem u tom kafiću, a poslije toga mu je zbog tuče uručen prekršajni nalog.

Kostić je policiji od ranije poznat po brojnim krivičnim djelima, a odležao je i zatvorsku kaznu od pet godina zbog pokušaja ubistva. Više puta se dovodio u vezu sa tučama, krađama i drugim teškim krivičnim djelima. Zadnji put na stupcima crne hronike, našao se prije tačno godinu dana kada je dva puta izboden nožem u Banjaluci. On je kasnije tvrdio da je uboden nesrećnim slučajem i da nije bilo sukoba.

Izvor: Kurir/Srpskainfo