vucic

Vučić o kamionadi: Država će reagovati na narušavanje mira i spokoja

1994

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svi oni koji misle da mogu da naruše mir i spokoj i nadu da možemo živeti neuporedivo bolje neće imati podršku državnih organa i da će nadležni organi reagovati u skladu sa zakonom.

On je nakon združene taktičke vežbu “Vihor 2024”, na poligonu Pešter, na novinarsko pitanje kako će državni organi reagovati na nedavnu proslavu dočeka Božića i Bajrama u Novom Pazaru kazao da će u svakoj prilici Srbima i Bošnjacima slati poruke da moraju da žive zajedno.

“Svaka moja inicijativa biće usmerena na dalji razvoj Novog Pazara, Sjenice i Tutina. Država će nastaviti da ulaže i ulagaće još više”, dodao je Vučić.

On je prošle nedjelje najavio dolazak u Novi Pazar, ali je na Pešteri izbjegao da odgovori kada će posetiti ovaj grad.

Vučić se osvrnuo i na sastanak bošnjačkih lidera iz regiona koji održan u Sarajevu, a na kojem je učešće uzeo i lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić.

– Kada imate skup u Sarajevu svih Bošnjaka iz regiona, jeste videli da je neko od nas uvredio na primer Usamu Zukorlića? Niko reč nije rekao. Niko iz Beograda ni reč nije rekao.

Istakao da je veoma zadovoljan rezultatima višednevne vojne vježbe i da bi vojska Srbije u budućnosti trebalo da tako izgleda.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *