Zapalio se kombi tutinskih registarskih tablica u Novom Pazaru

2458

Kombi, tutinskih registarskih tablica, izgorio je u ulici Dimitrija Tucovića bb u Novom Pazaru, na parkingu tržnog centra “Yu Mart”.

Vlasnik vozila za Sandžak televiziju je rekao da je u tom trenutku bio u prodavnici, te da ništa nije slutilo na ovakav ishod.

“Zaista sam pod velikim šokom i ne znam šta bih mogao reći. Ništa nije slutilo na ovako nešto. Došao sam ovdje, parkirao kombi i ušao u Yu Mart. Kada sam izašao, vidio sam da moj kombi gori i odmah sam pozvao vatrogasnu, koja je stigla nakon 10 minuta. Sva sreća pa vatra nije zahvatila ostala vozila, što se moglo desiti. Unutra je sve izgorelo, pa i cijela moja dokumentacija.

Foto Sana

Foto Sana

Mislim da je u pitanju električna instalacija, ali svakako odgovorna lica utvrdiće tačan uzrok. Zaista ne mogu više ništa reći, pod šokom sam i ne znam šta mogu više reći,” kazao je vlasnik kombija.

Do požara je došlo oko 11:30h, a tačan uzrok još uvijek nije poznat. Na sreću, nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena značajna materijalna šteta. Policija i vatrogasna služba su brzo reagovale i stavile požar pod kontrolu, sprečivši njegovo širenje na ostala vozila i okolne objekte.

Foto Sana

Foto Sana

Izvor Sana
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *