Zapaljena vikendica direktora Doma za lica ometena u razvoju

1021

Danas nešto prije 13 sati gorjela je vikendica Omera Đondića, direktora Doma za lica mentalno ometena u razvoju u Tutinu.

Ovo je treći incident sa imovinom Omera Đondića, a u prethodna dva navrata na automobile u njegovom privatnom vlasništvu bačeni su molotovljevi kokteli.

“Omer Đondić saznao je za požar oko 13 sati i već oko 13:05 bio je na imanju, a kako nam je nezvanično rekao, u tom trenutku je već više od 70% vikendice izgorjelo, što znači da nije sam mogao nikako smiriti požar. Vatrogasna služba i policija uspjeli su, na sreću, lokalizovati požar, ali je šteta apsolutna. Lokalni predstavnici policijske uprave su odmah došli, ali čekaju se i inspektori iz Novog Pazara koji će utvrditi okolnosti i dalje voditi istragu”, rekao je za agenciju SANA Omerov brat, Enver Đondić.

Bez obzira na kišu koja je padala toko cijelog dana i intervenciju vatrogasne službe koja je odmah pristupila gašenju požara, vikendica je izgorjela do temelja.

Povrijeđenih i žrtava, na sreću, nije bilo, a za sada još uvijek nema nikakvih informacija iz policije o mogućem uzroku požara. Nezvanično se sumnja da je riječ o podmetnutom požaru. Podsjećamo, počinioci prethodna dva napada na imovinu Omera Đondića još uvijek nisu identifikovani i procesuirani.

 

Izvor: Sandzakpress.net / SANA

Foto: Sandžačke
4 thoughts on “Zapaljena vikendica direktora Doma za lica ometena u razvoju

 1. Srećko

  ma fukara sam pali i auta i vikendice, pogledajte koliko ce od odiguranja da uzme para, samo zeli na sebe paznju, ko njegov mentor zukorlic.

  Reply
 2. Slobodan Milošević

  Vala brate sta je on to radio pa mu se ovako lomi o glavi, a vidiš musljiman namazdzija…..??

  Reply
 3. Haso

  Daje dobar Covek nebi bilo koktela na au to paa dvoriste pa sad imanje.Taj posteni je primio u staracki dom ekonomistu koji je iz Ribariće radio u tom mestu u skoli i tuje proneverio triputa novac zadnji put 3500€ i Direktor sadasnji muje dao otkaz ali nije tuzen za proneveru.Takvog coveka je taj posteni primio u domu staraca.

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *