“ZAR SU MORALI OVAKO SVIREPO DA JE UBIJU” Komšije otkrile detalje stravičnog zločina: “Bila je…

165

TIjelo starice B. M. (83) pronađeno je danas u Apatinu, a sumnja se da je ubijena, saznaju mediji

Starica je zatečena sa posekotinom na vratu u svojoj kući, pa je Više javno tužilaštvo u Somboru naredilo obudkciju.

Kako se saznaje, istraga je pokazala da je nesrećna žena usmrćena rano jutros, a na njenim rukama bile su povrede koje ukazuju da se borila sa ubicom.

Pretpostavlja se da se zločin odigrao u prepodnevnim časovima. Komšije su u šoku i strahuju jer se ubica i dalje nalazi na slobodi.

– Dan je bio relativno topao, izlazila sam u dvorište, ali ništa nisam ni čula ni vidjela. Svi smo u šoku da se ovako nešto može dogodili u ovom malom gradu, ali i u strahu jer se počinilac još uvijek šeta slobodno. Nadam se da će biti brzo otkriven i smješten na dugogodišnju robiju zbog ovog strašnog zločina – kaže jedna od komšinica nesrećne bake za medije.

Prema njenima rikečima, B.M. je bila krhka starica – oko 150 centimatara visoka, teška oko 40 kilograma, bistra i poluslijepa.

– Strašno je i pomisliti kakvu je smrt imala. Imala je vrlo težak život, posebno poslednju deceniju, u kojoj je izgubila najrođenije, sina, supruga i snahu. Ostala joj je samo unuka. Do tada je bila vesela žena, voljela život, šalu, puno je čitala i bila je vrlo inteligentna starica. Zar su morali ovako svirepo da je ubiju? Izuzetno mi je žao i nje, ali i njene unuke koja je sada ostala sama na svijetu – kroz jecaje priča bliska bakina rođaka

Izvor Alo
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *