Zbog sumnje da su pretukli Novopazarca krivične prijave protiv dva policajca A.A. i S.M.

829

NOVI PAZAR – Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, podnijeli su krivičnu prijavu protiv policijskih službenika A. A. (1987) i S. M. (1990), potvrđeno je za indeksonline.rs iz Policijske uprave u Novom Pazaru.

Oni se sumnjiče da su zadali nekoliko udaraca tridesetdvogodišnjem V. H. koga su saslušavali zbog sumnje da je od jedne žene ukrao telefon.

“Udarali su me palicama, ne samo jedan, već njih dvojica naizmijenično. Napravili su mi ovolike rane, i psihički i fizički zlostavljali bez ikakvih dokaza i bilo kakve moje izjave” – napisao je V.H.

Kako tvrdi, njemu je sluh oštećen 100 odsto od rođenja.

“Dosta je bilo ćutanja i prekrivanja za male pare u našem gradu. Od boga mi je oduzet sluh ali pamet nije” – rekao je V.H. koji tvrdi da je kod pomenute ženske osobe koja je prijavila krađu telefona vršio usluge krečenja.

Izvor Sandžak Danas / indeksonline.rs
3 thoughts on “Zbog sumnje da su pretukli Novopazarca krivične prijave protiv dva policajca A.A. i S.M.

  1. Pazarac

    Treba njima neko sad jebat majku za sve vremena.. sta ako je policajac nema pravo da bije nikog ovako.. mrak ne pita ko je i sta je kako je radio tako nek im se obojici vrati da malo vide kako je pa drugi put nece vise..

    Reply
  2. Gradjanin NP.

    Nesto mi ne lici da su ga ovi policajci tukli, poznajem ih i ne ide mi uglavu da oni mogu da pretuku ovako, a valjalo bi proveriti i dosije tog pretucenog, a ako su ga ovi momci pretukli onda im je sigurno mnogo jak razlog dao. A mozda i neko stoji iza svega, posteni policajci uvek su nekom meta. Sve mi je mnogo sumnjivo.

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.