Zehra je pala u nesvjest, jer tri dana nije imala šta da jede /VIDEO/

1016

Na upit zašto nije javila da nema hrane, odgovara da je bilo STID. Budimo humani. Donirajmo bar dvije marke!

Humanitarno udruzenje DHD je danas dobilo privatnu poruku od Doma zdravlja Zavidovici da pomognemo Zehru sa hranom, jer je danas pala u nesvijest, primila infuziju, iz razloga sto tri dana nije imala sta da jede. Inace, Zehra ima i drugih zdrastvenih problema, nema nikakvih redovnih mjesecnih primanja, socijalne pomoci takoder kaze da nema i odnedavno zivi od pomoci dobrih ljudi. Udruzenje DHD je vise puta pomagalo Zehru, nedavno smo joj ispunili zelju i kupili joj frizider. Pitali smo je: “Zasto nam nije javila da nema hrane”?., odgovorila je:”

Bilo me je stid, vise puta ste me obilazili i pomagali”.. Svaki dan, sve vise i vise poruka i poziva dobijamo od naroda koji nemaju vise zaliha i koji nemaju sta jesti, a pomoc nadleznih i sami mozete da vidite, kao i onih koji su placeni da pomazu i vode brigu o ovoj kategoriji drustva “IZOSTAJE”.. Udruzenje DHD pored podjele prehrambenih artikala, zastitnih maska za lice, svakodnevno dijeli i tople obroke na kucni prag onima koji su za te potrebe. Pored ovih redovnih akcija, tu su i akcije podjele pomoci jetimima, kao i novcanih donacija za potrebe lijekova i lijecenja tesko bolesnim insanima.

Pozivamo sve dobre i humane ljude da se prikljuce nasim akcijama, da nas pomognete brasnom i prehrambenim artiklima, kako bi i dalje mogli stizati do onih koji su pri kraju sa zalihama i koji nemaju nikakva redovna mjesecna primanja. Dragog Boga molimo da nagradi sve one koji ucestvuju u nasim akcijama, koji pomazu potrebne i koji podrzavaju i pomazu rad udruzenja DHD.

Rad udruzenja DHD mozete pomoci i preko naseg Paypal i bankovnog racuna koji se nalazi odmah ispod.

Paypal: [email protected]

Za uplate iz BiH:

UNION BANKA DD SARAJEVO
Broj računa : 1020320000033472

Za uplate iz inostranstva:
Banks name: UNION BANKA DD SARAJEVO
SWIFT CODE: UBKSBA22
IBAN: BA391020320000033472

Primalac: Udruzenje DHD , Mehmeda Spahe bb, 72220 Zavidovici

Broj mobitela za sve ostale info: +38761 250 152 i +387 62 664 138

Allah Vam podario svako dobro. Amin!
Dobra djela Tajna uspjeha «Udruženje DHD»
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.