Nastavila se uzbudljiva utakmica na “Marakani”, da li će Novi Pazar napraviti preokret?

742

U šestom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde ugostili su ekipu Novog Pazara na čuvenom stadionu Rajko Mitić. Na ovom svečanom danu, kada crveno-beli obeležavaju 60. rođendan Marakane, domaćini su na poluvremenu imali minimalnu prednost.

Od samog početka, bilo je jasno da je Zvezda riješena da preuzme inicijativu, mada se Novi Payar fenomenalno držao. Već u drugom minutu, Kangi je iskoristio neverovatnu grešku golmana Pazara, ali nije uspio da savlada Mirkovića. Prilike su se nizale jedna za drugom, dok je Novi Pazar djelovao kao da je više fokusiran na odbranu svog gola.

Osam minuta bilo je dovoljno Crvenoj zvezdi da se upiše na semafor. Sjajna akcija i centaršut Žan Filipa Krasoa završili su odbitkom koji je Dragović iskoristio, postavivši konačan rezultat prvog poluvremena.

Kako se prvo poluvreme odvijalo, igrači Novog Pazara bili su pritisnuti u svoju polovinu terena, dok su crveno-beli prijetili sa svih strana. I pored mnogih šansi, samo jedna je bila realizovana, što ostavlja otvorena vrata za moguće iznenađenje u drugom dijelu igre.

Ostaje da vidimo da li će Novi Pazar uspjeti da preokrenu rezultat i iznenade domaćine na njihovom velikom danu. Jedno je sigurno – stadion Rajko Mitić i njegovi navijači su spremni za uzbudljivu drugu polovinu.




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *