Adem Ljajić o danima na Mundijalu: Najljepši u karijeri uprkos propuštenim šansama

771

Adem Ljajić, čija se karijera protezala od slavnih terena Rome i Intera do voljenog Novog Pazara, otkriva da su dani provedeni na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji bili najljepši u njegovoj karijeri. U emisiji “Mojih TOP 11” voditelja Nebojše Petrovića, Ljajić je podsjetio na uzbudljive trenutke Svjetskog prvenstva i šta bi moglo biti da je sudija svirao penal nad Aleksandrom Mitrovićem u ključnom trenutku.

Ljajić, dugogodišnji član nacionalnog tima Srbije, izrazio je žaljenje što Srbija nije uspjela ostvariti rezultat sličan uspjehu Hrvatske, koja je na tom prvenstvu postala vicešampion svijeta. On ističe važnost Svjetskog prvenstva za svakog igrača i opisuje kako su se Orlovi spremali i borili na terenu.

Pobjeda protiv Kostarike dala je nadu, ali je kontroverzni trenutak sa nedosuđenim penalom nad Mitrovićem protiv Švajcarske promijenio tok takmičenja za Srbiju. Ljajić smatra da bi sve moglo biti drugačije da je penal sviran, ukazujući na važnost sreće i trenutaka koji se moraju poklopiti na velikim takmičenjima.

Iako Srbija nije uspjela proći grupnu fazu, Ljajić gleda na iskustvo u Rusiji kao na nezaboravne dane svoje karijere i izražava nadu za buduće uspjehe nacionalnog tima na velikim takmičenjima, kao što je Evropsko prvenstvo.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *