nestanka dvogodišnje Danke Ilić

DANKINI RODITELJI VEĆ 5 SATI U POLICIJSKOJ STANICI – SLUŽBE BEZBJEDNOSTI PROJURILE POD ROTACIJOM! Interventna jedinica i vatrogasci na mjestu

4912

Banjsko Polje, Bor – Danka Ilić (2), mala djevojčica iz Bora, nestala je u utorak, 26. marta u 13.45 sati, a potraga za njom ulazi u treći dan. U trenutku nestanka, Danka je bila obučena u ljubičaste hlače i maslinasto zelenu jaknu. Policija je, nakon intenzivne dvodnevne potrage u okolini Banjskog polja, jučer popodne obustavila terensku potragu.

Situacija postaje sve kompliciranija s obzirom da su roditelji Danke Ilić i dalje na ispitivanju, dok se njihov dom pretražuje specijalnim uređajima. Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je da majka Danke ne može biti podvrgnuta poligrafu zbog trudnoće, te će ispitivanje biti ograničeno samo na oca.

Na terenu su primijećeni bageri koji čiste teren oko kuće gdje je Danka posljednji put viđena, kao i imanje preko puta. Izvještaji ukazuju da se potraga nastavlja, a vatrogasne ekipe i većina ostalih timova za potragu privremeno su se povukli s lica mjesta.

Na mjesto nestanka dvogodišnje Danke Ilić došao je bager koji raščišćava deo oko kuće. Kako se nezvanično saznaje, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

Na licu mjesta vidi se i nekoliko manjih građevinskih mašina koje, kako je rečeno, treba da raščiste i dvorište i teren oko kuće od raznog šiblja, drveća kako ne bi prevideli eventualno neki trag.

Zašto majka nije išla na poligraf

Detektiv poligrafista Nikola Novak objasnio je danas da majka Danke Ilić ne može da podvrgne poligrafu jer je trudna.

– U ovom slučaju samo otac može da bude tesiran, a majka ne može jer je trudna. Sada treba proveriti da li je istina to što otac govori, ili nije – rekao je Novak.

Poziva se sve koji imaju bilo kakve informacije o Danki ili je vide, da odmah obavijeste policiju.

Kako saznaje Kurir, Interventna jedinica pod rotacijom, kao i dva vozila vatrogasaca spasilaca pojurila su ka Banjskom polju gde je nestala dvogodišnja Danka Ilić.

Takođe, na licu mjesta je i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *