ubistvo Dubnice

Dok joj je svekar vodio djecu u Užice, bivša snaha ubila Bajru Lakotu u Dubnici – NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA!

11095

SJENICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u saradnji sa Policijskom upravom u Užicu, uhapsili su njemačku državljanku A. A. L. (39) porijeklom iz Bosne zbog sumnje da je nožem usmrtila šezdesetsedmoogodišnju svekrvu, Bajru Lakotu u selu Dubnica, nedaleko od Sjenice.

U selu Dubnica sinoć se dogodio stravičan zločin koji je šokirao cijelu općinu Sjenica. Prema nezvaničnim informacijama, snaha je brutalno ubila svoju svekrvu, isjekavši je na komade.

Iako se u početku mislilo da je ubistvo počinjeno zato što A. A. L. nije dobila pravo na starateljstvo nad djecom, istina je drugačija. Iako je na sudu dobila starateljstvo, ona u početku nije htjela djecu, da bi nakon toga skovala pakleni plan ubistva Bajre Lakote, jer je krivila svekrvu što ju je sin Amel Lakota ostavio.

Prema sumnjama, ona je sinoć, oko 22 sata, u kući u okolini Sjenice nožem nanijela smrtonosne povrede svekrvi, a zatim pobjegla, navodi se u saopštenju policije. Kako nezvanično saznajemo, Iso Lakota je odveo djecu u Užice u hotel, gdje ih je čekala dadilja koja je došla iz Njemačke.

Dok je deda Iso Lakota bio u Užicu, tada je bivša snaha, inače njemačka državljanka A. A. L. (39) porijeklom iz Bosne, otišla u selo Dubnica i ubila bivšu svekrvu Bajru Lakotu (67). Policija ju je iste noći pronašla u Užicu i uhapsila. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Deda Iso Lakota

Deda Iso Lakota

Iako se u početku mislilo da je ubistvo počinjeno zato što njemačkoj državljanki A. A. L. (39) porijeklom iz Bosne nisu dali djecu, istina je drugačija. Iako je dobila djecu na sudu, u početku ih nije htjela kako bi skovala pakleni plan ubistva Bajre Lakote (67), jer je krivila nju što ju je njen sin Amel Lakota ostavio.

Ubijena Bajra Lakota i nje sin Amel Lakota

Ubijena Bajra Lakota i nje sin Amel Lakota

Sin ubijene Bajre Lakote, Amel Lakota, koji je bivši muž osumnjičene, nalazi se u Njemačkoj i u toku su pripreme za njegov povratak u Srbiju. Inače, Amel Lakota je uspješan privrednik i posjeduje više firmi u Njemačkoj. I koliko saznajemo, Amel ima drugi brak.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *