Džejlana osvaja srca: Kako je Enis Todić podigao prašinu na društvenim mrežama sa svojom suprugom

2692

Zvezda muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Enis Todić, nedavno je privukao pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i zahvaljujući svojoj supruzi Džejlani, koja je postala prava senzacija na društvenim mrežama.

Džejlana, koja se prvi put pojavila u javnosti tokom finalne večeri “Zvezda Granda” podržavajući svog supruga, odmah je privukla pažnju svojom izuzetnom lepotom i šarmom. Njeni poslednji nastupi i objave na društvenim mrežama samo su pojačali interesovanje javnosti.

Enis i Džejlana su se venčali pre četiri godine i od tada su blagosloveni sa dvoje dece. Enis često ističe kako mu je supruga najveća podrška u njegovoj muzičkoj karijeri. Pored podrške koju dobija od svoje mentorke, folk pevačice Cece, Enis smatra da su saveti njegove supruge najdragoceniji.

Enis je u intervjuu za Grand objasnio da se najčešće konsultuje sa suprugom oko izbora pesama, ali i da njegovi roditelji imaju veliku ulogu u njegovim odlukama. Uprkos svojim ličnim preferencama, Enis voli da čuje mišljenje svoje porodice, a često se obraća i Ceci za profesionalni savet.

Ova zvezda u usponu pokazala je da je harmonija između privatnog i profesionalnog života ključna za uspeh, a ljubav i podrška koju dobija od svoje porodice svakako su mu od velike pomoći na putu ka vrhu estradne scene.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.