EKSKLUZIVNO: Ovo je snimak kamere sa komšijske kuće u vrijeme Dankinog (2) nestanka

6745

Bor, Srbija – Cijela Srbija već oseća tugu i zabrinutost zbog nestanka dvegodišnje Danke Ilić, novi obrt mogao bi da pruži nadu u rešavanje ovog slučaja. Na društvenim mrežama pojavio se snimak nadzorne kamere iz kuće koja se nalazi blizu mesta nestanka, koji prikazuje automobil koji brzo prolazi neposredno nakon što je devojčica nestala.Kuća ispred koje je snimljen automobil nalazi se samo stotinak metara od njihove porodične kuće, ispred koje je nestala Danka. Kako saznaje Telegraf automobil se kreće u smjeru od porodične kuće Ilića.

Danka Ilić, dve godine, poslednji put je viđena juče oko 13.45 u Banjskom polju, nedaleko od Bora. Neposredno nakon njenog nestanka, sigurnosna kamera zabeležila je automobil koji prolazi u 13.47, što izaziva spekulacije da vozač možda poseduje informacije koje bi mogle pomoći u potrazi.

Aktiviran je sistem “Pronađi me”, što je prvi put od njegovog pokretanja u Srbiji, a u potragu su se uključile sve relevantne službe MUP-a. Lokalna zajednica je ujedinjena u naporima da se Danka pronađe, dok je njena porodica izrazila neizmernu zahvalnost za podršku koju su dobili.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *