Emir Idrizović, đak generacije Srednje medicinske škole „Dr Branko Zogović“

856

Srednja medicinska škola „Dr Branko Zogović“ u Beranama objavila je da je Emir Idrizović, učenik završne godine obrazovnog programa Zdravstveni tehničar, proglašen za đaka generacije školske 2023/24. godine.

Odluka o priznanju Emira kao najistaknutijeg đaka donesena je na sastanku Nastavničkog vijeća škole, gde su njegove akademske sposobnosti, kao i njegov doprinos školskoj zajednici, bili ključni faktori u izboru. Emir je kroz četiri godine školovanja pokazao izuzetan talenat i posvećenost, što mu je omogućilo da stekne visoko poštovanje kako među profesorima, tako i među svojim vršnjacima.

Uz svoje akademske uspehe, Emir je takođe bio aktivan u raznim školskim aktivnostima, uključujući volontiranje na lokalnim zdravstvenim projektima, što dodatno potvrđuje njegovu predanost karijeri u zdravstvenom sektoru. Njegova škola, kao i njegova zajednica, očekuju velike stvari od Emira u budućnosti, a njegova aspiracija da nastavi obrazovanje u medicinskom fakultetu samo je još jedan korak ka ostvarenju njegovih profesionalnih ciljeva.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *