Ubica i ubijeni

Fotografija Seja i Milana iz lova! Više detalja o ubistvu!

523

Bjelopoljac Milan Drašković (42) lišen je slobode, nakon što je danas oko 14 časova, tokom lova u šumi u tomaševskom zaseoku Glibavac, usmrtio Selimira Juriševića (43) iz naselja Lješnica.

Kako Vijesti nezvanično saznaju, nakon što je odstrijelio divlju svinju, Drašković je čuo šum u grmlju i pomislio da je u pitanju divljač i zapucao.

Drašković je ispalio više hitaca kojim je usmrtio Juriševića, a kako se za sada pretpostavlja, pucao je ih nehata.

Ubijeni Selmir Sejo Jurišević

Nakon uviđaja na licu mjesta, tijelo je po nalogu Tužilaštva upućeno na obdukciju, nakon čega će biti poznato da li se radilo o nehatu.

Drašković je lišen slobode i kako je Vijestima saopšteno iz Uprave policije, u toku su policijsko-tužilačke radnje oko ispitivanja tog slučaja.

“Dežurna služba Centra bezbjednosti Bijelo Polje je danas oko 14,00 časova obaviještena od strane M.D. da je on upotrebom lovačke puške nanio povrede S.J. (43). S.J. je tom prilikom smrtno stradao. Policijskih službenici su zajedno sa nadležnim tužiocem izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, nakon čega je tužilac naložio da se tijelo uputi na obdukciju. M.D. je lišen slobode, a radi utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se ovaj događaj desio slijede dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje”, saopšteno je iz Uprave policije.