Fudbalski trener D.T.  uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloljetnika (14)   

Fudbalski trener D.T. uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloljetnika (14)  

861

 

Fudbalski trener iz Novog Pazara uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloljetnika (14).

Novopazarska policija uhapsila je muškarca D. T. (28) zbog sumnje da je u prethodnom periodu seksualno napastvovao maloljetnog dnečaka (14), nezvanično saznaje “Blic”.

Prema nepotvrđenim informacijama, čudno ponašanje dječaka prvo su primjetili drugari i nastavnici jedne osnovne škole koji su predložili školskom psihologu da obavi razgovor sa njim.

– Tokom razgovora, dječak se poverio psihologu i kazao da je žrtva seksualnog zlostavljanja. Nakon toga, psiholog je obavjestio direktora, a on policiju koja je započela istragu – tvrdi naš izvor upućen u slučaj.

Dečak je istu stvar ispričao i policiji, koja provjerava njegove navode.

– Rekao je da ga je seksualno zlostavljao fudbalski trener, da se to dešavalo nekoliko puta i to u stanu osumnjičenog. Uverljivo je opisao raspored prostorija u stanu, na kojem spratu i gdje se nalazi. Kazao je da mu je trener obećavao blistavu karijeru ukoliko ga bude zadovoljavao – priča naš izvor.

Po nalogu tužioca, dnečak je podvrgnut lekarskim pregledima koji će pokazati da li na njegovom telu ima tragova povreda.

– Svi navodi se provjeravaju, osetljiv je slučaj i policija postupa oprezno. Uzeta je izjava i od osumnjičenog, čeka se nalaz ljekara i onda će biti preduzete mjere – dodaje izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni D. T. je ranije živeo u inostranstvu, a od prošle godine je počeo da radi kao trener u jednoj školi fudbala u Novom Pazaru. Nedavno je, kako saznajemo, otpušten sa tog posla.

 

Izvor (Blic)