Iza lijepog lica Crnogorke krije se najopasniji kriminalac Crne Gore

718

Andrijani Mišolić iz Podgorice, poznatija kao članice nasilne ženske bande koja je harala Crnom Gorom, kod nje je pronađen pištolj, određen je pritvor do 30 dana i sprovedena je u Istražni zatvor u Spužu.

Sudija za istragu posebno ocijenio činjenicu da je osumnjičena pravosnažno osuđivana više puta. Kako je saopšteno iz Osnovnog suda,sudija je ocenio da se radi o licu sklonom vršenju krivičnih dijela i povratnici u dijelima protiv javnog reda i mira…

Što predstavlja posebne okolnosti koje ukazuju da u konkretnom slučaju postoji realna bojazan da će osumnjičena u slučaju odbrane sa slobode ponoviti krivično dijelo, koje opravdavaju određivanje pritvora navedenom pritvorskom osnovu.

Iz navedenih razloga, sudija za istragu je ocijenio da se pritvor pokazuje i opravdanim, neophodnim i nužnim, te da se svrha određivanja pritvora ne bi mogla postići nekom drugom blažom merom”, saopšteno je iz suda.

Od Mišolić je radi provjere privremeno oduzeto vozilo “golf 7” i skupocjeni sat “Roleks” radi provjere porekla. “Pretres stana koji je koristila izvršen radi eventualnog pronalaska predmeta i tragova u vezi sa izvršenim krivičnim dijelima”, pojasnili su iz policije.

Mišolić je odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande, a bila je osuđena na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

Osim za nasilničko ponašanje, teretila se i za krađu bundi i haljina.

Nasilnica Mišolić, inače, poznata je i sa fotografije sa policajcem B. Š. a sve na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže.

Zbog ove fotografije u Crnoj Gori izbio veliki skandal, B. Š. je suspendovan iz policije…


sandzakdanas/CDM