Jarinje: Srbin za kojim se traga odgurnuo ksovskog policajca i prešao na srpsku stranu prelaza

1774

Kosovska policija je u svom nedavnom 24-časovnom izveštaju registrovala značajan incident na prelazu Jarinje, koji uključuje napad na službeno lice. Incident se dogodio juče oko 17.20 časova kada je na prelaz pristiglo vozilo kojim je upravljao Srbin sa Kosova.

Prema izveštaju Kosovske policije, nakon što je vozilo zaustavljeno na prelazu, izvršena je rutinska provera. Tom prilikom, utvrđeno je da postoji potraga za osobom koja je upravljala vozilom. Detalji o razlozima potrage nisu objavljeni u saopštenju.

Situacija je eskalirala kada je vozač, suočen sa ovim otkrićem, otvorio vrata automobila i fizički napao policajca. Nakon što je odgurnuo policajca, vozač je prešao na srpsku stranu prelaza, efektivno izbegavajući dalje postupanje od strane kosovske policije.

Ovaj incident je od strane Kosovske policije okarakterisan kao “napad na službeno lice”, a istraga je u toku. Zvaničnici nisu dali dalje komentare o incidentu, ali se očekuje da će detaljnije informacije biti dostupne kako istraga napreduje.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.