Jedan ubijen sinoć, a drugi prije 10 godina! Porodična tragedija porodice Krlić!!!

915

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u kasnim večernjim časovima u restoranu Dar, ulica Save Kovačevića, smrtno je stradao Bejto Krlić.
Kako navode očevici, stradali i ubica su sjedeli za istim stolom i nakon kraće rasprave Bajazit Bećirović(1994) je izvadio pištolj i zapucao u pravcu Krlića koji je ostao na mjestu mrtav.
Zanimljiv podatak jeste da je rođeni brat ubijenog Bejta, Naser Krlić, rodom iz Čarovine na Pešteri, prije 10 godina ubijen na gotovo identičan način.

Naser Krlić se te 2008. godine s ubicom sreo ispred hotela „Atlas“. Posvađali su se, a zatim i potukli. Očevici kažu da je Krlić bio uspješniji u tuči i da je nokautirao mladića.

Poslike tuče, Krlić je ušao u restoran hotela, a za njim je, s pištoljem u ruci, utrčao mladić. Bez ijedne riječi, ispalio je nekoliko hitaca u Krlića i pobjegao s oružjem u ruci. Odmah je pozvana Hitna pomoć, ali je teško ranjeni Krlić preminuo na putu ka bolnici. Motiv ubistva još nije poznat, ali se vjeruje da su se Krlić i ubica sukobili oko nekih neraščišćenih poslovnih računa.

Bejto Krlić je, inače, dugo živio i radio u Njemačkoj, a njegov sin je radio u obezbjeđenju banke u Njemačkoj kao vozač transportnog vozila.