Jelena Karleuša izašla na skup podrške SNS-u i Aleksandru Vučiću: Podržavam ujedinjenje naroda

875

Jelena Karleuša izašla je na skup podrške SNS-u i Aleksandru Vučiću, koji je organizovan u Beogradu. U izjavi za TV Pink navela je zašto je odlučila podržati predsjednika Srbije.

“Ovdje nisam došla kao pjevačica već kao javna ličnost s velikim brojem pratilaca koja je došla da podrži ujedinjenje naroda. Isprovocirana sam i revoltirana nedavnim dešavanjima, koja su me snašla proteklih par dana”, navela je.

S Karleušom je bio Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. On je kazao da je ona prošla kroz “pakao” zbog gostovanja na TV Pink. Zahvalio joj se što je došla te dodao da bi razumio da ipak nije došla.

Mnogi korisnici društvenih mreža su je kritikovali zbog ovog poteza.”Karleuša pronađena jadna i bijedna usred Beograda”, “Karleuša mijenja Cecu danas”, “Jelena kuma SNS mitinga”, “Zamisli da ti zaštitno lice stranke bude šizofrena budaletina Jelena Karleuša”, neki su od komentara.

Vučić je jučer izjavio da nije tačno da ga Karleuša podržava.

“Za Jelenu Karleušu, koja je kao bila na njihovoj strani, a sada je na našoj, ona nikada nije bila za mene i nije mene podržavala. Samo je govorila žena: “Ok, ljudi, ali kako je Vučić kriv?’ Oni nisu prenijeli njenu izjavu nego su je napali na najbrutalniji način”, naveo je. (Klix)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *