KAKO U NJEMAČKOJ KUPITI STAN BEZ UČEŠĆA: Za kredit od 180.000 € potrebna je OVOLIKA PLATA – Evo od čega zavisi finansiranje banke!

611

Kada osobe sa Balkana započnu novi život u Njemačkoj, često razmišljaju o kupovini vlastitog stana kao o ključnom koraku ka stabilnosti i sigurnosti. Proces kupovine nekretnine može biti kompleksan, posebno bez inicijalnog kapitala za učešće. Upravo ove prepreke dočarava priča o mladom Hrvatu koji je uspeo da navigira njemačkim bankarskim sistemom kako bi ostvario svoj san.

Zaposlen u Ulmu sa godišnjom platom od 27.600 eura, dodatno obogaćen sa mjesečnim prihodom od sporednog posla, ovaj mladić se suočavao sa izazovom kupovine stana bez učešća. Na svom putu, naišao je na mogućnosti koje Deutsche Bank pruža u saradnji sa drugim bankama, omogućavajući proveru uslova za kreditiranje putem unosa podataka radnika.

Iako bez učešća, ovaj klijent je uspeo da obezbedi kredit od 165.000 eura, kojem se pridodaju dodatni troškovi, poput plaćanja maklera, PDV-a i notarskih usluga, dovodeći ukupan iznos do 182.442 eura. Zahvaljujući svojoj upornosti, mladić je našao banku voljnu da finansira kredit uz kamatnu stopu od 4,01%.

Priča ilustruje važnost dobre pripreme i razumevanja finansijskih uslova u procesu kupovine nekretnine u Njemačkoj. Iako su izazovi poput visokih mesečnih rata i životnih troškova prisutni, sa pravim informacijama i strategijom, ostvarivanje sna o vlastitom domu postaje dostižna realnost.

@mybankgermany 🇭🇷Može li samac BEZ kapitala financirati nekretninu u Njemačkoj? U videu vam na informativnom primjeru, objašnjavamo sa kolikom placom može samac u Njemačkoj financirati nekretninu. Važno je da imate u vidu, da mi imamo opciju, da pregledamo za vas, uslove kredita svih banaka u Nemačkoj, i na osnovu vaših parametara (godine, plata, zaposlenje) odmah izračunamo koji bi vam banka i pod kojim uslovima dala kredit. Javite se na telefon +49 89 12111602, da odmah proverimo da li možete dobiti Finanzirung za nekretninu u Njemačkoj. 🇩🇪Kann ein Alleinstehender/Single ohne Eigenkapital eine Baufinanzierung aufnehmen? In diesem Video erklären wir anhand eines Beispiels mit welchem Gehalt ein Single eine Baufinanzierung bekommt. Wichtig zu wissen ist, das wir die Möglichkeit haben, die Angebote aller Banken in Deutschland zu sehen und aufgrund Ihrer Parameter (Alter, Gehalt, Beruf) sofort berechnen können, welches Angebot von welcher Bank das passende für Sie ist. #dijasporatiktok #hrvatiunjemackoj #bosanciunjemackoj #srbiunemackoj #finanzierung ♬ original sound – Moja Banka u Njemačkoj
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *