Karatistima novopazarskog Feniksa 24 medalje u Aranđelovcu

689

Karatisti novopazarskog Feniksa osvojili su šest zlatnih, sedam srebrnih i 11 bronzanih medalja na turniru Sretenje 2020 u Aranđelovcu.

Do zlata u borbama stigli su pionir Kadir Islamović u kategoriji do 35 kilograma, poletarke i ženske nade u ekipnoj konkurenciji, a u katama Hana Međedović (poletarke, klasa D), Janko Petrušić (nade, klasa E) i Suanita Gicić (nade, klasa C).

Srebro u borbama uzeli su pioniri Strahinja Avramović i Eldar Međedović u kategorijama do 37 i 45 kilograma, kao i pioniri i nade ekipno, dok je u katama to pošlo za rukom Emi Redžović (mlađe poletarke, klasa E), Merisi Smajović (nade, klasa C) i Merjem Hudović (nade, klasa D).

Bronzana odličja u borbama osvojili su kadet Ilhan Asotić u kategoriji do 52 kilograma i nade Amin Sinanović i Duško Galjak kod boraca lakših od 37, odnosno 47 kilograma, a u katama Umeja Imamović (pionirke, klasa E), Adna Hasanović (pionirke, klasa E), Anida Hasanović (poletarke, klasa E), Mina Ilić (pionirke, klasa E), Bakir Kršić (poletarci, klasa E) i Hana Garić (nade, klasa D), te ekipe pionirki i poletarki rođenih 2012. godine i mlađe.

M. Minić
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *