Lavine negativnih komentara zbog izjave Mirsada Đerleka

Lavine negativnih komentara zbog izjave Mirsada Đerleka

2897

Mirsad Đerlek je novi koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru, koji je imenovan od strane ministra zdravlja, Zlatibora Lončara, pa samim tim možemo čuti česte izjave u superlativu o ministru Lončaru od strane imenovanog koordinatora.

Mirsad Đerlek je jučerašnjom izjavom za TV Prvu otišao i korak dalje, gdje je pokušao da minimizira donacije od strane sandžačke dijaspore, a da veliča ministra Lončara i predsjednika Vučića. Napraviti i prividno poređenje predstavnika nadležnih ustanova Republike Srbije, koje su dužne da brinu o zdravstvenom sistemu ove države, sa humanim ljudima iz dijaspore, koji čak i nisu poreski obveznici Srbije, je u najmanju ruku degutantno, pa je ova izjava Mirsada Đerleka izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Popularna fb stranica “Stari Dedo” je napisala najupečatljiviji komentar, koji glasi:

“Vjerujte da imam nagon za povraćanjem. Pa kako te samo nije stid i sram od 250.000 stanovnika Sandžaka?”, i objavila video snimak izjave koji možete pogledati ispod teksta.

https://www.facebook.com/StariDedoNP/posts/1539370896231534
5 thoughts on “Lavine negativnih komentara zbog izjave Mirsada Đerleka

  1. Damir

   Nisi ti Švedsku ni video.
   Čovek se cio dan svim redom zahvaljivao, al ne smije da pomene nikog sa kim je “Ljider”, to bože u sukobu.

   Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *