MANDIĆ PRIJETI CRNOGORSKIM BOŠNJACIMA: “Krenut ćemo na vaše kuće!”(VIDEO)

950

Andrija Mandić postao je šire poznat u srbijanskom dijelu Sandžaka 2017 godine tek nakon najavljene političke saradnje i djelimičnog saveza sa Muamerom Zukorlićem, u borbi protiv Mila Đukanovića.

Na ovom linku se možemo prisjetiti saveza ovih političkih lidera:    https://srbin.info/politika/muamer-sa-srbima-protiv-mila-deklaracija-o-pomirenju-srba-i-muslimana-dobro-resenje/?lang=lat

Da Mandić nije promjenio svoj pročetnički politički kurs, koji skoro uvijek prate prijetnje istrebljenjem, progonom i ostalim metodama zastrašivanja upućenim nacionalnim manjinama, dokazao je i ovaj put u Skupštini Crne Gore.

Zakonodavni odbor Skupštine Crne Gore danas će se izjasniti o ustavnosti Prijedloga zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica.

Predstavnici Vlade su saopštili da je predloženi zakon usklađen sa međunarodnim standardima i preporukama Venecijanske komisije i da ga neće povući.

Srpska pravoslavna crkva i Demokratski front se žestoko protive ovom zakonu.

Pogledajte kako je Andrija Mandić, predsjednik Demokratskog fronta uputio opasne prijetnje Bošnjacima muslimanima u Crnoj Gori. On je otvoreno zaprijetio da će se osvijetiti Bošnjacima ako glasaju za ovaj zakon.

To detaljno možete preslušati na ovom Youtube snimku:

A na zvaničnom Youtube kanalu političke organizacija “Nova srpska demokratija” u samom nazivu video snimka najavljena je prijetnja: “Ulazićemo u vaše kuće!”.