Matić: Uživao sam u Novom Pazaru

752

Novi šef stručnog štaba FK Novi Pazar: Nikola Trajković nasleđuje Slavka Matića

Novi Pazar, 27. maj 2024. – Fudbalski klub Novi Pazar dan po završetku prvenstva doveo je novog šefa stručnog štaba. Na mesto dosadašnjeg trenera Slavka Matića, imenovan je Nikola Trajković. Ova promena dolazi nakon uspešne sezone u kojoj je Matić svojim angažmanom i radom ostavio dubok trag.

Slavko Matić, dosadašnji trener Novog Pazara, korektno se oprostio od sada već bivšeg kluba.

“Želim Novom Pazaru da bude bolji nego što je bio u ovoj sezoni. Po završetku utakmice sa Radničkim, u svlačionici sam svakom igraču ponaosob zahvalio na saradnji. Pozdravio sam ih i poželeo im sreću u daljoj karijeri. Na isti način sam se rastao i sa ljudima iz kluba. Bio mi je to drugi mandat u Pazaru. Oba su mi podjednako draga, s tim da je sad uspeh bio veći,” izjavio je Matić.

“Ovoga puta sa ekipom nisam prošao pripreme, a zatekao sam je u drugačijem, ne tako dobrom stanju. Uživao sam u gradu, sa igračima na terenu, u odnosima sa ljudima iz uprave i navijačima. Ne postoji loša reč koju bih mogao da kažem,” dodao je Matić, naglašavajući pozitivno iskustvo koje je imao u Novom Pazaru.

Dolazak Nikole Trajkovića na mesto šefa stručnog štaba FK Novi Pazar izazvao je veliku pažnju sportske javnosti. Trajković je poznat po svom stručnom radu i energiji, te se očekuje da će doneti novu dinamiku i unaprediti tim u narednoj sezoni.

“Radujem se novom izazovu i prilici da radim sa talentovanim igračima Novog Pazara. Klub ima sjajnu istoriju i verujem da možemo postići velike stvari zajedno,” izjavio je Trajković na predstavljanju.

S obzirom na dosadašnje uspehe i entuzijazam novog trenera, ljubitelji fudbala u Novom Pazaru imaju razloga za optimizam i nadu u još uspešniju budućnost svog kluba.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *