Neviđeni skandal u Sandžaku: Poštar upao na čas i započeo tuču sa učiteljicom

Neviđeni skandal u Sandžaku: Poštar upao na čas i započeo tuču sa učiteljicom

3923

U školi Živko Džuver u selu Slatina, kod Pljevalja, dogodio se nezapamćeni skandal kada je lokalni poštar, T. J., nepozvan ušao u učionicu i započeo raspravu sa učiteljicom DŽ. S. Incident, koji je započeo kao verbalni sukob, eskalirao je u fizički obračun, sve to pred očima dvoje šokiranih đaka.

Poštar je iznenada ušao na čas sa namerom da postavi “jedno lepo pitanje” učiteljici, koja mu je uzvratila da napusti učionicu i zapretila da će pozvati policiju. Međutim, T. J. je insistirao na raspravi o navodima učiteljice o njemu po selu, što je dovelo do sve većeg napetosti i konačno do fizičkog sukoba.

– Dobar dan, došao sam samo da pitam nešto. Jedno lepo pitanje – započeo je poštar na šta je dobio odgovor od učiteljice da izađe napolje jer su na času i da će zvati policiju.

On je ipak nije poslušao i nastavio je sa svojim pitanjima.

– Zašto si o menu po selu pričala svašta, komšijama i svima. Sa mnom je tebi bilo lepo, zašto sada pričaš svašta? – upitao je T. J.

Riječ po riječ, došlo do eskalacije sukoba

Učiteljica je rekla kako to nije istina, a onda i sama rekla kako je čula da je on direktoru škole loše pričao o njoj. Riječ po riječ, došlo je do eskalacije sukoba. Učiteljica i poštar su potom nasrnuli fizički jedno na drugo, a đaci su istrčali napolje. Sve je potrajalo nekoliko minuta, nakon čega su se, kako se vidi na snimku, razdvojili a potom i izašli iz učinioce.

Incident je snimljen i snimak se brzo proširio društvenim mrežama. Selo je u šoku, a meštani izražavaju nadu da neće ostati bez učiteljice koja je došla iz grada da radi u njihovoj zajednici.

– Učiteljica je fina žena, kao i naš poštar. Ne možemo da vjerujemo da je njihov međusobni odnos morao na ovakav način da eskalira, da nisu mogli to na neki drugačiji način da riješe. Odrasli su ljudi. Nadamo se samo da zbog ovog nećemo ostati bez divne učiteljice koja je iz grada došla da službuje u našem selu – kažu za Rinu mještani.

Policija u Pljevaljima najavila je podnošenje prekršajnih prijava protiv oba učesnika zbog remećenja javnog reda i mira, a oba su zadobila povrede tokom sukoba.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *