Specijalistički timovi i pas Zigi u Banjskom polju

Noćas je do kuće nestale djevojčice stiglo pojačanje, u toku pretraga terena /POGLEDAJTE VIDEO SA LICA MJESTA/

1349

Nastavlja se intenzivna potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić u Banjskom polju

Banjsko Polje, BOR – Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak iz svog doma u Banjskom polju, u okolini Bora, ne jenjava ni četvrtog dana. Policija, vatrogasci, specijalistički timovi za spasavanje, kao i gorska služba neumorno rade na terenu kako bi pronašli bilo kakav trag ove djevojčice.

Noćas su u Banjsko polje stigli specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je Dankin nestanak zabeležen. Uz pomoć 18 vatrogasaca-spasilaca, 5 terenskih vozila i psa tragača Zigi, koji je poznat po traženju ljudi u ruševinama u Turskoj, nadaju se pronalasku novih dokaza koji bi mogli odvesti do Dankinog pronalaska.

Terenska pretraga je otežana zbog oborenih stabala, smeća i sena koje pokrivaju dvorište gde je Dankin nestanak poslednji put zabeležen. Jedinice policije, vatrogasci, ali i gorska služba su čitavu noć i dan radili na raščišćavanju terena kako bi olakšali pristup i detaljnu pretragu zadnjeg dela dvorišta.

Foto: MUP

Foto: MUP

Pored intenzivne potrage na terenu, tokom jučerašnjeg dana u Banjskom polju viđeni su bageri, koji su do kraja večeri povučeni. Pripadnici FUP-a takođe su lišili slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavile informacije povezane s nestankom djevojčice.

Foto: MUP

Foto: MUP

Porodica, Bor i cijela Srbija iščekuju bilo kakve informacije koje bi mogle doprineti pronalasku male Danke. Svaka informacija smatra se ključnom u ovom trenutku, a nadležni organi apeluju na sve koji mogu imati bilo kakav koristan podatak da se jave.

Foto: MUP

Foto: MUP

Izvor Nova
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *