Novi Pazar: 0RGANIZ0VAN0 PR0SJAČENJE KRIMINALACA NA ULICAMA NOVOG PAZARA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO I FOTO)

2993

Poslednjih godina na ulici su sve više zastupljenija djeca koja kroz prosijačenje zarađuju novac organizovanim kriminalnim bandama. U Srbiji, kako podaci pokazuju, postoji više od 1.000 djece koja na ulici prose. Jedan od najčešći i najorganizovaniji kriminalni vid prosjačenja je u Novom Pazaru, jer dolaze iz cijele Srbije, što ovaj snimak snimljen na šetalištu u Novom Pazaru to i dokazuje. U opisu snimka piše:

“Ova djeca prose za njega u Novom Pazaru. Njihov broj je mnogo veći od prikazanog na snimku. U više navrata u toku dana on ih obiđe i pokupi sav novac. Organizovani kriminal.”

Na snimku se vidi četvoro djece koja prate čovjeka koji ih navodno tjera na prosjačenje. Kako to izgleda pogledajte ispod:

 

Evo da još malo pomognemo onima kojima je dužnost da spriječe ovakav vid organizovanog kriminala, koji sve više uzima maha u Novom Pazaru. Ovo je kombi vozilo Mercedes Vito sa registracijom BG-1337-JB koji dovozi prosjake u Pazaru. Ovdje se na fotografijama vidi da oni i dobijaju instrukcije gdje ko da ide. Iz ovog vozila dolazi i poznati slijepi prosjak u invalidskim kolicima.

Foto FB Stari Dedo

Na organima je!!!!!