NOVI PAZAR: Filmska potjera za narko-dilerom

834

E.B. (1991) iz Novog Pazara uhapšen je posle potere kakva skoro nije viđena u ovom gradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjihn poslova PU Novi Pazar pokušali su da zaustave sumnjivog mladića koji je vozio “bmw” serije 5 novopazarskih registarskih oznaka, ali je on panično dao gas i počeo da bježi centralnim novopazarskim ulicama.

Inspektori su odmah zatražili pomoć raspoloživih ekipa koje su se nalazile na terenu. U potjeru se uključila interventna jedinica PU Novi Pazar. Bahati mladić je, očigledno ne mareći za bezbjednost pješaka i drugih učesnika u saobraćaju, jurcao po uskim ulicama velikom brzinom, i tom prilikom oštetio više parkiranih vozila. Policija ga je konačno zaustavila u ulici Jošanički kej.

“Potera je trajala desetak minuta. Mladić je toliko brzo i opasno vozio da je pravo čudo kako se nije desila neka nesreća. Policija trenutno vrši uviđaj, a istraga o ovom slučaju je u toku”. Kako saznajemo, E.B. je od ranije poznat policiji, a određena mu je mjera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

 

 

 

 

 

 

izvor Indeks Online