NOVI PAZAR: Još jedna akcija Fonda ulice Rajka Ackovića na Ćeremedžinici (FOTO)

766

Članovi Fonda ulice Rajka Ackovica nastavljaju aktivnost u sređivanju ulice. Iz svog budzeta izdvojili su sredstva za kupovinu 15 kanti za otpatke i još jednu oglasnu tablu.

U akciji postavljanja su učestvovali kako clanovi Fonda tako i mlađi naraštaji kojima daju primer kako treba da deluju za opšte dobro.

Imaju u planu još aktivnosti ka sređivanju njihove ulice, ali tek su počeli. A njihov slogan glasi: “Mi smo poceli… Pocni i ti !”

Ukratko o aktivnostima i ciljevima Fonda

Prema tradicionalnom iskustvu starih mještana ulice Rajka Ackovića koji su svojim nesebičnim zalaganjem doprineli da se realizuju mnoge humanitarne i infrastrukturne akcije, mlađi naraštaji pomenute ulice žele nastaviti utabanim stopama i realizovati ubuduće sve akcije koje će biti od koristi svima.

Vođeni dobrim komšijskim odnosima i besprekornim uzajamnim poštovanjem došli smo na ideju da uz drzštveno – korisne aktivnosti promovišemo našu ulicu.

U tom cilju, na veliku inicijativu omladine iz naše ulice osnovali smo Fond za dobrobit svih mještana ove ulice, a kasnije ako Bog da i šire.

Svojim skromnim, ali redovnim, mesečnim prilozima, članovi fonda imaju cilj da deluju u pravcu humanitarnih akcija i na rešavanju nekih infrastrukturnih pitanja vezana za izgled naše ulice.

Sa širenjem broja članova i uz podršku grada Novog Pazara, Fond ima u planu neke dugoročne ciljeve (izgradnja dečijeg igrališta, sanacije rupa ili presvlačenje cele ulice boljim slojem asfalta, itd…)

NAŠA NAJVEĆA ŽELJA JE KORIĆENJE RIJEKE TRNAVICE!

Našim aktivnostima i svojim ličnim primerom i angažmanom očekujemo podršku grada Novog Pazara da nam ispuni tu želju.

Fond je nestranačka, nepolitička i neprofitna organizacija čiji članovi imaju iskrenu nameru da svojim ličnim primerom budu od koristi celom komšiluku, a i šire.

Mi smo počeli…
Počni i ti ! 

(Emir E. / Sandzak Danas)