Novi Pazar: Zatvaranje Pazarske lige u sportskom ribolovu

Novi Pazar: Zatvaranje Pazarske lige u sportskom ribolovu

440

Novi Pazar je ovog vikenda bio domaćin finalnog kola Pazarske Lige u sportskom ribolovu, koje je održano na prelepom jezeru u blizini grada. Nakon napetih i uzbudljivih takmičenja, 11 ekipa i 33 takmičara koja su započela takmičenje, do finalnog kola stiglo je samo pet ekipa i 15 takmičara.

Prvo mesto zasluženo je osvojila ekipa GOSR Novi Pazar, dok su drugo i treće mesto pripala ekipama Colmic i Sitna Riba.

Majstor na stazi bio je Tarik Mekić, koji je briljirao svojim ribolovnim veštinama. Takođe, specijalno priznanje i medalju za najstarijeg takmičara dobio je Džipko, koji je svojim iskustvom i zalaganjem inspirisao sve prisutne.

Predsednik Gradske organizacije sportskih ribolovaca “Novi Pazar”, Elvir Hodžić, ponosno je izjavio za Sandžak Danas:

“Ponosni smo na ovu manifestaciju, na broj takmičara kao i na same uslove koji Pazarska plaža nudi. Ovo je dokaz da Novi Pazar može da bude centar sportskog ribolova u regionu.”

Hodžić je dodao:

“Ovo je bila sjajna prilika za promociju sportskog ribolova i očuvanje prirodnih resursa našeg kraja. Zahvaljujemo se svim učesnicima, sponzorima i volonterima koji su omogućili da ovaj događaj bude uspešan.”

Takmičenje je prošlo u sportskom duhu, uz poštovanje svih pravila i regulativa, a organizatori su se pobrinuli da sve protekne bez problema. Pored takmičarskog dela, događaj je bio prilika za druženje i razmenu iskustava među ribolovcima.

Sa završetkom ovogodišnje lige, svi učesnici već sa nestrpljenjem iščekuju sledeću sezonu i nove ribolovne izazove na Pazarskoj plaži.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *