Novi požar u Novom Pazaru – Gori kuća u naselju Bukreš /VIDEO/

4787

Novi Pazar se jutros probudio uz uznemirujuće vijesti o novom požaru koji je izbio u porodičnom domaćinstvu u Biserovačkoj ulici, u naselju Bukreš.

Uprkos ranijem incidentu s vatrom koji je već privukao pažnju građana, novi izazov se desio oko 07:05, kada je vatra zahvatila još jednu porodičnu kuću.

Foto Sandžak Danas

Foto Sandžak Danas

Nema povrijeđenih, nekoliko osoba je zatražilo medicinsku pomoć usled udisanja dima. Na licu mjesta pristigle su dve ekipe hitne pomoći koje pružaju neophodnu asistenciju.

Foto Sandžak Danas

Foto Sandžak Danas

Vatrogasne ekipe, koje trenutno broje tri kamiona, uspešno su lokalizovale požar, sprečavajući njegovo dalje širenje. Materijalna šteta je, nažalost, značajna, ali zahvaljujući pravovremenoj akciji, nije došlo do većih posledica po ljudske živote.

Foto Sandžak Danas

Foto Sandžak Danas

Policija i ekipe EPS-a su takođe prisutne na terenu i obavlja neophodne istrage kako bi utvrdila uzroke požara.

Foto Sandžak Danas

Foto Sandžak Danas

Vatrogasne ekipe su brzo stigle na teren, gde su odmah započele sa gašenjem požara. Zahvaljujući njihovoj efikasnosti i hrabrosti, požar je brzo stavljen pod kontrolu. Operacija gašenja je i dalje u toku, a vatrogasci neumorno rade na tome da osiguraju da se plamen ne proširi dalje, čime bi se izbegla veća materijalna šteta i potencijalne ljudske žrtve.

Foto Sandžak Danas

Foto Sandžak Danas

Iako još uvek nije poznat uzrok požara, nadležni su pozvale stanovnike da budu na oprezu i da prate sigurnosne protokole u svojim domovima. Incidenti kao što je ovaj jasno pokazuju koliko je važno održavati oprez i svest o potencijalnim opasnostima koje mogu dovesti do požara. Pogledajte video snimak ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *