Novi Sada: ZLOČINAC KOJI JE POBIO PORODICU, NA SVOM FB PROFILU VELIČAO MLADIĆA!

802

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobjegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Goran Janković, koji je osumnjičen da je rano jutros izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep, svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom.

Janković, za kojim policija intenzivno traga od jutros, svo troje ubio je brutalnim udarcima macolom po glavi. Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom djecom! Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

foto R.Gatel/Ras Srbija

Posleratna Srbija još uvjek veliča ratne zločince, pored svih ratnih zločinaca najviše Ratka Mladića, tako da opšte prihvatljiva norma u srbijanskom društvu je da zločinci postaju heroji, a Pravoslavna crkva neke zločince iz Drugog svjetskog rata proglašava čak i svecima. U takvom okruženju sasvim su normalne sociopatske pojave i psiho-devijacije, koje poprimaju šire društvene razmjere, koje se manifestiraju kroz nerijetke pojave ovakvog nasilja.

foto fb

 

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dječaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mjesta.

Uviđaj u kući užasa traje od rano jutros, a forenzičari su iz kuće izneli brojne predmete na veštačenje. Kako saznajemo prizor na licu mjesta je stravičan i svuda su tragovi krvi.

foto R.Gatel/Ras Srbija

Podsjetimo, Mirjana je prije samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

 

Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

foto /privatna kolekcija-
Mirjana Janković

Policija na svim izlazima iz grada, Novi Sad nadleću helikopteri. Policija intenzivno traga za Goranom Jankovićem. Patrole su na svim izlazima iz Novog Sada i putu ka Zrenjaninu i kontroliše sve automobile, dok helikopteri nadleću grad i iz vazduha tragaju za trostrukim ubicom.

Ministar policije, Neboša Stefanović, rekao je danas da očekuje da ubica uskoro bude uhapšen, kao i da postoje indicije o njegovom kretanju.