ON JE PUCAO Tariku H. U GLAVU , UMIJEŠANA I DJEVOJKA?

9459

Novi Pazar je u četvrtak bio mjesto teškog incidenta kada je došlo do pucnjave ispred poznatog hotela. U centru događaja našli su se mladići V.M. (23) i T.H. (21), koji su, prema informacijama, nedavno uzeli hotel u zakup i bili su poslovni partneri. Nesuglasice oko bakšiša, djevojke, ali i mogući poslovni nesporazumi, navode se kao razlozi ovog krvavog obračuna.

Podsjetimo, konobar V.M. je u četvrtak oko 20 sati pucao u mladića T.H. blizu Novopazarske banje. Pištolj je pronađen na mjestu incidenta, a T.H. je hitno prebačen u bolnicu sa teškim povredama.

“Došlo je do svađe između dvojice mladića, nakon čega je Veljko ispalio dva hica prema Tariku. Iako je pokušao pobjeći s mjesta zločina, policija ga je brzo pronašla i uhapsila”, izjavio je izvor blizak istrazi.

Veljko Miletić

Veljko Miletić

Nagađanja o motivima su različita. Prema jednoj verziji, sukob je nastao zbog nesuglasica oko bakšiša u restoranu hotela. Drugi izvor sugerira da je razlog ljubomora zbog jedne djevojke, dok neki spekuliraju da su poslovni problemi između dvojice ortaka mogli biti katalizator incidenta.

Povrede koje je T.H. zadobio su ozbiljne. “Skener je pokazao da je metak ili njegov dio još uvijek u glavi povrijeđenog. Povrede su opasne po život”, izjavio je dr. Enes Zogić iz bolnice u Novom Pazaru.

Nakon pucnjave, panika je zahvatila ulicu. Svjedoci pričaju o haosu, vrisak i trčanje na sve strane bile su reakcije šokiranih građana.

Tarik Hasanović

Tarik Hasanović

Istraga je u toku, a cijela zajednica očekuje odgovore i pravdu za ovaj tragični događaj.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.