Opširnije o prebijanju S.Zukorlića i hapšenju zbog fotografisanja prolaznica u Novom Pazaru

Opširnije o prebijanju S.Zukorlića i hapšenju zbog fotografisanja prolaznica u Novom Pazaru

4353

Danas u 14 časova u ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru došlo je do incidenta koji je završio hapšenjem jedne osobe i privođenjem više učesnika na informativni razgovor.

Naime, S.Zukorlić (41) je od strane građana primećen kako mobilnim telefonom fotografiše prolaznice u toj ulici. Revoltirani ovim ponašanjem, veći dio ugostitelja i gostiju iz obližnjih kafića fizički je nasrnuo na njega.

U tom trenutku, saobraćajni policajac Faris Mehovic, koji je patrolirao na motoru, uočio je fizički obračun između S.Z. i ostalih.

Policajac Mehovic je odmah pristupio mjestu incidenta, ali je tom prilikom zadobio nekoliko udaraca u masi.

U tuči su korišćene i metalne stolice, što je dodatno otežalo situaciju.

Interventna jedinica, zajedno sa saobraćajnom patrolom, stigla je na lice mjesta za svega nekoliko minuta.

Pripadnici interventne jedinice odmah su stavili lisice S.Z., dok je više osoba privedeno na informativni razgovor u vezi sa ovim incidentom.

Svjedoci kažu da je situacija bila veoma napeta, a prolaznici su u strahu posmatrali sukob koji je izbio iznenada.

„Nismo mogli da vjerujemo šta se dešava. Ljudi su bili besni zbog fotografisanja, a onda je sve eskaliralo vrlo brzo,“ izjavio je jedan od očevidaca.

Nakon hapšenja, policija je S.Z. odredila mjeru zadržavanja do 48 sati zbog fotografisanja prolaznica. Policija je takođe oduzela njegov mobilni telefon radi dalje istrage, te su pregledom uređaja pronađene fotografije prolaznica.

Protiv njega će biti pokrenuta krivična prijava zbog nedozvoljenog fotografisanja i snimanja. Policija trenutno istražuje sve okolnosti koje su dovele do ovog događaja, a očekuje se da će u narednim danima biti poznato više detalja.

U međuvremenu, apeluje se na građane da se uzdrže od nasilja i da svaku sumnjivu aktivnost prijave nadležnim organima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *